Tenhle obor vyloženě
samostudium si žádá
stylem pokus - úspěch,
sem tam omyl,
k tomu slůvka
rád a ráda
odstup od plátna zde třeba není,
tahy štětce skrývají kouzlení :o)
07.12.2006 17:36:00 | Mourek
...jak se znám budu propadat ...musím tedy brát soukromé hodiny ...
...:) ...
07.12.2006 05:05:00 | WhiteSkull