Bouřlivý obraz
Fotky svých blízkých pověsme na zeď
a opilí touhou vtrhněme do ulic
Ať zní chorály bezhlavých myšlenek
Ať prázdní se láhve bláznivých nadějí
Vždyť stíny světel, hvězd a noci
budou zas tiše konejšit tmu
Když posledním úderem zvonu
obloha nabyde krásy
a v opuštěných parcích
k jedénácté hodině večerní
vrátí se matoucí láska
v šatech pobledlé vášně
Komentáře (1)
Komentujících (1)