Anotace: to jsem se onehdá vytočil, když páně poslanci schválili zase nějakej nesmyslnej zákon a následně si pro jistotu zvýšili plat... :o)
pokud jsi uvedla autora, tak mi to fakt nevadí :o) a děkuju moc za slova chvály, budu se snažit dál :o)
04.05.2007 22:36:00 | Aki von Spritzenhaus
skvele basne skvele povidky...nevim jak tod elas ale mas uzasna dila..tak..vesele...to ja neumim porad pisu jenom smutne a kdyz sem stastna tak pisu o umrti masochysmu..nevim..ale to sjem ja..lae teda..ehm..mas moc pekne basnicky a nejake z nich jsem si dala na blog a napsala te jako autora dolu pod dilo..jestli ti to nevadi:))
01.05.2007 10:39:00 | Fried Green Tomatoes
Tak to je přesný. Zcela originálním způsobem vyjádřená pravda. Souhlasím. Líbí!
07.12.2006 11:17:00 | milenium
Tak to je přesný. Zcela originálním způsobem vyjádřená pravda. Souhlasím. Líbí!
07.12.2006 11:17:00 | milenium