Andělé
Anotace: Poletují mezi námi, chrání nás.. Nevíme o nich, ale jsou tu...
Poslouchej,
slyšíš tu melodii?
To andělé si pobrukují
neskrývanou ironií.
Kličkují mezi námi
a slétají se
bezmocně na stráni.
Poslouchej,
slyšíš ten zpěv?
To andělé nás proklínají,
k nebi vrací se zpět
Křídla se jim prolínají,
s nápomocí bílé vrány
zamykají nebes brány.
Poslouchej,
slyšíš ten křik?
To lidé ztrácí se
ve svém světě
bez těch, které vyhnali
v jedné větě
bez andělů...
Komentáře (1)
Komentujících (1)