Laskonka
Laskonka na jazyku
laská sladkou chutí
Šedý kabát zvyku
skrývat se v něm nutí
Slza je jak kapka rosy,
ukápnutá solí srdce
Na drátech jsou černí kosy
černí kosy, černé ruce
Zas zvoní další povinnosti
Nacpou si břicha
zas přicházejí cizí hosti
Plný žaludek a prázdnota jejich ticha
Snad zapálím svíčku
teplo a světlo zhasne stíny
na mém líčku...
Komentáře (4)
Komentujících (4)