Můj chrám
Anotace: konečně pod mým jménem
Nechci to slyšet! A přece se neschovám
V srdci si nesu temný chrám
A dveře zavřené zcela...
Mrazí mě tahle cela.
A děsem se svíjím, že ji otevřela
Železnou kudlou dívčina slepá
Bez očí, protože neviděla
Že tebe v tu chvíli ukrývám...
Tou samou dýkou pak probodla chrám
Srdce tvého... a její síla
Mě z tvěho chrámu vyhodila...
Pak úsměv šťastný z jej tváře
Udělal ze mě špatného lháře
A já se málem prozradila -
Tak se mi brečet chtělo...
Komentáře (0)