souhlasím... když jsem si přečetla, že je to první a poslední pokus, tak sem si řekla, že to asi nebude nic moc, ale i tak sem si to přečetla a musím se omluvit, je to skvělé!! :)
26.12.2006 20:29:00 | Marketka3x3
na posledni i na prvni pokus je to az moc dobry:) dobre napsany, nalehavě..
07.12.2006 23:46:00 | Mango-Holka