+8.12.1980
Kdysi jsi napsal :
Neb dýchání,
jest mým žitím
odvážit se přestat dýchat
neodvážím.
Pak Tě zasáhla
zákeřná střela
a ukončila bytí Tvoje.
Tys dýchat přestal,
ikdyž si se dříve
nikdy neodvážil.
Nám se zatajil dech
a přepadl strach i stesk
co bude dál
s námi a naším světem.
Tys navždy nás opustil,
my zůstáváme se vzpomínkou.
Hodně štěstí přejem,
tam za nebeskou branou
Díky za všechno
Johnny Winstone
S pozdravem Tvůj club
Osamělých srdcí Seržanta Pepře
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: jita.1965, hanele m., kryndy
Komentáře (4)
Komentujících (2)