Pýcha předchází pád
Anotace: děkuju za komentáře a hodnocení
Padáš ke hvězdám,
čestnost jsi ztratil na cestě,
smyslem života peníze nejsou,
ale ty se k nim chováš jak k nevěstě.
Slovo „přátelé“ už neznáš,
už je ti příliš cizí,
i dobrota z tvého srdce,
pomalu jemně prchá, mizí.
Nejedno ženské srdce,
díky tobě stůně,
jsi vlastně nijaký,
bez zápachu i vůně.
S plným sytým břichem,
teď můžeš se v „teplíčku“ smát,
pýcha předešla tebe,
pýcha předchází pád.
Komentáře (2)
Komentujících (1)