Anotace: *
Některé části jsou trošku slabší a některé zas naprosto perfektní. Celkem zajímavé, ale dosti chmurné, ostatně jako zbytek tvé lásky. K tomu slaďáku: Já vím byla to slabá chvilka, ale přečetlo to asi třikrát víc lidí, než jinou báseň v kategorii věcí, která byla novější o den.
12.12.2006 21:22:00 | Alucard
Možná, že tady by se hodilo trošku přeskládat sloky. Přijde mi to takové rozhárané...
08.12.2006 16:42:00 | kruppe