Anotace: Od lásky k nenávisti je strašně blízko... Nikdy sem tomu nevěřil, ale teď už to vím! Ale já naštěstí nenávidět neumím...
Já, čaroděj Mrakoplaš do něj vkročím se svým devátým oktávem ehm zaklínadlem.
18.01.2007 19:49:00 | jehlaspichlas
Kočár přetři na bílo a ženy se do něho budou tlačit :)
28.12.2006 13:04:00 | Ahimsa
pekný tajomný nádych to má:-)ozaj, a díky za hodnotenia ;-)
22.12.2006 19:29:00 | Evel
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?