Nevím... nějak zvláště se mi to nelíbí... A napsat básničku o válce a smrti jen tak z nudy, tak to je vážně hloupost... A navíc na té básničce je to vidět... Promin, ale tohle jsem si nemohla odpustit, protože já se zajímám o válečnou literaturu a také o poezii... Takže... no.
A je dost těžké (a možná i nemožné) psát o něčem co člověk neprožil (a předpokládám žes válku neprožil)...
27.12.2006 13:37:00 | Marketka3x3