Ooou, zní to dost konečně.. Nenene, to já nemám ráda, vždycky když se zavadí o význam NIKDY, naskakuje mi husí kůže a pomalu začínám cítit i to husí peří, které mi z ní vylézá... Už nikdy tě nepolíbím, už nikdy tě nepohadím, už nikdy se s tebou nebudu milovat. Už nikdy! ... A jsi si jistá?
10.12.2006 22:41:00 | Bajík