Všude je ticho
Anotace: Takhle nějak se teď cítím........
Všude je ticho
všichni mlčí
všude je ticho
ústa něčí
Všude je ticho
nikdo se nesměje
všude je ticho
sněhové závěje
Všude je ticho
jsem tady sama
všude je ticho
Opuštěná dáma
všude je ticho
tak ticho tak sama
Komentáře (1)
Komentujících (1)