souhlasím s vojtíkem, nemyslím si že je to tvoje nejlepší ale jedna z těch hodně povedených, líbí se mi takvý něžný důraz na koncích veršů - ten mě hodně zaujal
10.12.2006 12:05:00 | Pavel Kotrba
Velmi povedená báseň, jež je perfektní jak po stránce obsahové tak i poetické. řekl bych, že jedna z Tvých nejlepších, ne-li nejlepší.
Dokonce mi ani nevadí, že úvod ej rýmovaný a druhá polovina básně ne. Obvykle je to rušivé, ale zde to navozuje jakousi atmosféru.
Co se týče rytmu, nenašel jsem jedinou chybičku.
A ten závěr je dokonalý. "Prý malá křídla..." Prý...
takže celkově za sto.
PS: jen si myslím, že v anotaci by mělo být trošku vysvětleno o čem je, neb mi to také na poprvé nedošlo. A k tomu anotace je. Osobně nemám anotace typu tři tečky rád.
09.12.2006 20:28:00 | Manik