u holky je mlčeti zlato fakt zlato:-)),ale básnička moc hezká
20.03.2012 00:00:16 | kočkopes
tohle já můžu...
i když mlčet neumím, fakt ne...
25.05.2007 14:28:00 | Trdlo
To je škoda, já si po škole udělám živnosťák na tu angličtinu a budu zase učit, teď bohužel nestíhám, víš bylo mi to moc líto, že už k vám nemůžu jezdit, ale jestli budete chtít, tak v lednu končím a můžu zase učit:)jsem ráda, že se máte hezky, myslím na vás, tak hodně miminek Popelko, ať se nenudíš:)) Dobrou noc:) Zae brzy napíšu. Ps: Mám jedno hezké album pak pošlu přes icq, budeš nadšená:))
02.04.2007 21:53:00 | Sunny
hojiky popelko.. :) Tebe jsem tady opravdu dlouho neviděla... pěkná básnička. mně se líbí.. krátká a výstižná. a každý si může domyslet :) to je u mě taky plusko :)
paaa
10.12.2006 09:00:00 | Zamilovaná do nezamilované doby