Nezapomeň-druhá část
Anotace: Rozšířeno, ale nevím jestli mám ještě pokračovat. Co myslíte?
Držíš li v náruči svůj sen,
nezapomeň,
že může se rozplynout jako noc v den,
prosím nikdy nezapomeň…
Na slzu u mých očí,
nezapomeň,
když mrzne, když sněží,
na mé srdce u ohýnku tvé lásky,
daruj mi aspoň dva tvé vlásky,
prosím nezapomeň…
Komentáře (1)
Komentujících (1)