Střepy
Párátka po stole leží někdo je rozházel,
rozbitý hrneček na zemi - kdo s ní tak zacházel?
Těžko je mi.Kdo plný vzteku tu byl?
Kdo ten hrneček rozbil?
Pomalu sbírám střep po střepu,
co neseberu to zametu...
Střepy se dají uklidit a podlaha je čistá,
ale duše, srdce to ne, tím jsem si jistá!!!
Komentáře (0)