Chybíš mi
Víc než tři roky bloudím sama
Z holky se pomalu stává dáma
Ale to ty nevidíš
Dětství mi odešlo!Byla to léčka!
Když tvůj osud řekl:"Konec a tečka"
Jak špatně se předčasně dospívá
Chybí mi dotek vrásčité dlaně
Chybí mi tvé oči-pohled na ně
Chybíš mi celá
Vzpomínám s brekem na pár tvých vět
Tři roky utekly, změnil se svět
Snad čekám, že příjdeš
Chtěla bych, abys četla moje řádky
Chtěla bych se vrátit zpátky do pohádky
Jenže čas nepřemluvím!!
Přečteno 746x
Tipy 2
Poslední tipující: Makula, Myrja
Komentáře (5)
Komentujících (5)