Křídla
Anotace: Když už se na mě tak hezky usmál, můj anděl, tak ta je pro něj..
Roztáhni křídla
nech vítr, pročísnout peří
rozevři ruce,
a obejmi ty, co věří
Stačí krok jeden,
letíš dolů, to nic není
tak zavři víčka
a padej, bez postrčení
Křídla andělů
a život,co srdce svírá
plamen v očích bezútěšných
a náruč,co se rozevírá
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)