Anotace: ...nevím jestli se po nich dá procházet ... snad ano ...
...jo taky jsem jednou napsala o duze...nebyla tak barevná jako ty z tvých mailů, ale byla krásnější..vyfotil mi ji a poslal kluk, kterej ji viděl na vlastní oči ...a ty jeho oči se uměj hrozně hezky dívat :-)
11.12.2006 14:30:00 | no
Ty duhové mosty se všemi barvami jsou nádherné.Již je dobře znám/i z tvé básně/,ale nedotýkala bych se,neznáš dobře pána Hromu.Ale pohled je omamný.
11.12.2006 12:30:00 | s.e.n
...jako Večernice si jsistě pamatuješ sny všech ... a jako člověk ? :) ... no nevím :)) ...
11.12.2006 09:18:00 | WhiteSkull
... most ... vůní slov
... most ... spálených ran
... most ... převržených hnízd
... most ... ztracených vítězství
... most ... nekonečné naděje
... most je naší cestou a světlem plamene
11.12.2006 08:20:00 | Marcella