Člověk dělá chyby (záměřně) ?
Anotace: Dělá chyby člověk záměrně, nebo ne?
Jsme doopravdy tak neochvějní,
nebo jsme snad i chybodělní.
Děláme chyby, to je snad lidské,
nebýti chyb bylo by jen božské.
Každá chyby nás snad vždy poučí,
co se musí, co se má a co se nesluší.
Je to vždy podobné,
ne-li stejné.
I přesto že nechcemem
pořád to činíme.
Jsme jen mravenci,
v tomhletom kosmu,
jsme jen ztracenci,
a já žasnu.
Proč chcem být velicí,
vraťme se zpátky,
neumíme se ptát na otázky,
jsme jen se mýlící.
Tak probuďme se,
půjde to lépe,
chce to jen pokoru,
a hlavně úsporu
Úsporu špatných lidských konání a ošklivých slov.
Komentáře (0)