Je jaká je
Jediným pohledem svede i anděla
je to jen mimoděk, vlastně to nechtěla
Jediným mrknutím znesvětí svatyni
anděl je v rozpacích, už stojí v předsíni
Jediným pohledem svede i papeže
a pak ho v kapličce jazykem pořeže
Jen jedním slůvečkem uchopí myšlenku
a pak s ní nahatá pobíhá po venku
Přečteno 351x
Tipy 4
Poslední tipující: monterka, Noc17
Komentáře (6)
Komentujících (6)