Ježíškovi...
Prosím, prosím Ježíška,
ať vrátí mi Kulíška,
ať naježí mi mého,
Beránka milého.
Ať na Štědrý den příjde,
ať mi řekne do očí...
,,Odpusť mi tři dlouhé měsíce čekání,
já tě chci ovečko bílá za paní,,...
Žádné jiné přání Ježíšku už nemám,
ve Školní ulici 4.. na Štědrý den čekám...
:-(((
Komentáře (0)