Anotace: Život s Prozacem
Prozac je antidepresivum... dost otupuje, takže je to vlastně i ten prášek na spaní :D svým způsobem. A - děk vděk. Vlastně je to text k jedný naší písničce...opět :)
27.03.2007 22:50:00 | Julie Park Rock
fakt sem se zasmál a to že mám po 11hodinov šichtě teda ještě hodinu a du dom ale asi půjdu s úsměvem a budu na prášku... na co je prozac na spaní ne??
27.03.2007 20:03:00 | Chonglee
Hezká básnička.Děj k zamyšlení. S nemocema je to obtížné-snad princezně ten lék pomůže.
23.12.2006 18:03:00 | s.e.n
Děkuji za koment - tohle tvoje dílko se mi líbilo, podívám se na další.
20.12.2006 18:35:00 | koloušek