... vojenské šiky pochybností .... jo, to s lety přijde neboj ...
ale důležité je aby se pak objevil ten tvůj
trochu hrubý rohatý
mužík za uchem
... a houkl na tebe "
„No aby ses neposral!“
12.12.2006 15:09:00 | HarryHH
Jo jo, možnosti...Nakopu mu assinku! Nebo on mě?
Já si myslím, že to dobře dopadne. A teď - co je dobře? A pro koho? Jo jo, možnosti...
UKOlébavka filozofa - myslím, že spím, ale když si to myslím, tak zřejmě nespím.
12.12.2006 12:09:00 | smudlinek
Placička s tvary bohyně...(vyjmuto z identifikačního seznamu pána Boha)
12.12.2006 10:18:00 | smudlinek
Pro tebe Ájo, až do ležatý osmičky! (kdo vůbec vymyslel ležatou osmičku? Nějakej matematik - chlípník)
12.12.2006 10:15:00 | smudlinek
Odkopnul spodničku...let spodničky...ve 22:15...linka...důvěrného...styku...štiku..chytil jsem...
12.12.2006 10:09:00 | smudlinek