My heart
Slyšíš mě?
Jsem stále tu
Buším na bubny v Tvém těle.
Proč chceš tohle udělat…?
No nic, tak do toho a směle.
Nebo, počkej,
Nechci přestat,
Dál chci bušit bez příčiny,
Zastav, prosím, nedělej to,
Odpovídáš za své činy!
Cože?
Pro nešťastnou lásku?
Nikoliv, prosím, nech mě být!
Cože, pro tu tmavovlásku,
To kvůli ní nechceš žít?
Ne – ne – neřež.. prosím.. prosím…
Prosím….
***
Komentáře (2)
Komentujících (2)