Vánoční tradice
Anotace: ...dodržujme je.. J.C.s
co vše k Vánocům se pojí...
hvězda, Betlém, staré zvyky,
svíčky,zvonky, věnec z chvojí
i lidové pranostiky
jak připomínám, na Vánoce
také dobrý býval zvyk
ať zvíme co v novém roce
za záda hodit pantoflík
ta tradice se u nás obnovila
když moje žena pod stromkem
z dárku si "tanga" vybalila
- hodila po mě pantoflem
Komentáře (5)
Komentujících (5)