Prosím
Prosím sluníčko mé,
chci aby tvoje tvářičky byly jasné.
Prosím usměj se aspoň trošičku,
nebuď smutnej a utři si slzičku.
Prosím vykašli se na ní,
ona tě zlobí a trápí.
Prosím jen neplakej,
jen se usměj a zase bude hej.
Prosím sejdem se někdy?
Chci tě vidět ale nevím kdy.
Prosím nenuť mě k tomu,
abych chodila s někým koho nemiluju.
Miluju jenom tebe,
ona s tebou zachází jak s medvídkem do postele.
Omlouvám se za to jak jsem to napsala,
ale ráda jsem to zveršovala.
Pro tebe!
Komentáře (2)
Komentujících (2)