...
Anotace: název mě nenapadá...snad mi někdo pomůže ho vymyslet..
Mé srdce už nezná lítost
bolesti zažilo dost
je tvrdé jak kámen
jizvy vyryty v něm
černé jak úhel sám
nikomu ho nepodám
svědomí mě už opustilo
hříchy schopné snést nebylo
teď krutá kráčím nocí
sama a bez pomoci
pomalu kráčím temnotě vstříc
s nadějí hledím na měsíc
Komentáře (2)
Komentujících (2)