Předlouhé žití
Anotace: Snad touto básničkou nikoho neurazím...
Potřeba dát
-i když není co
Potřeba psát
-i když není o čem
Touha milovat,
není koho
V slzách se zalykat
pro jednoho
V slzách se zalykat
pro sebe
bolestně zavzlykat
do nebe
pro svoji samotu
pro svoji prázdnotu
pro všechny potřeby, touhy,
proto, jak je život dlouhý…
Komentáře (2)
Komentujících (2)