...každého to jednou potká ...ale napsat to tak dekadentně nedokáže jen tak někdo :) ...
...:) ...
13.12.2006 07:46:00 | WhiteSkull
Nejsi sama já se taky opíjím jen abych neviděla svůj stín.Taky koukám z okna a mám stejné řeči.Je to nouze zvedám číši.Na zdraví ale né mé!
12.12.2006 23:32:00 |