já vím
jsi světlo,a kde je stín
jak voní horký klín
paprsku ze tvé dlaně
nepochopené straně lhostejností
i slova z neviností
co mlčí něžně
jsem rád že sním
jsem rád a vím.
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)