Loučím se,odcházím
Poslední slova
Píšu a papír
Je to celkem škoda
Kde jsem mohla být
A ted je konec
Není vůle žít
Žiletku v ruce
Jak daleko můžeš zajít
Než překročíš tu hranici
Uslyšíš vlky zavýt
Usínáš na dlaždicích
Už jenom plácám
Chci pryč z tohoto světa
Co všechno zaviní
jedna blbá věta