MILOVÁNÍ
Srdce se zastaví, a přesto neumírám,
když ze tvých něžných rtů polibky sladké sbírám.
Nelapám po dechu, i přestože mě zradí,
když ruka nejistá, tvá hebká ňadra hladí.
Hlava se zatočí, jak z lahve terpentýnu,
když ústa neřestná utonou ve tvém klínu.
A duše společně v té krásné chvíli hynou,
když těla milenců v jediný celek splynou.
Komentáře (0)