Střepy
Na kolenou
sbíráš duši svou
do země zarytou
hlavu v písku
řekla jsem
'štěstí risknu'
Ale ten okamžik
-ostrej břit
Vryl ses mi do srdce
a nejde to zastavit!
Jaká bolest
je opouštění
a jaká lest
jeho odpouštění
Zastavil se čas
nechme se překvapit
slyším tvůj hlas
..a nechala jsem se polapit!
Na kousky rozlítlý
všechno co bylo
oči zalitý..
Proč nejde pochopit
že s tebou
je mé duši milo?!
Když střepy jsou rozbitý..
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)