vana
Sedím nahá ve vaně
obklopena vlastní špinou
mé zlamáné vlasy plují po kalné hladině
ironicky vytvářejí smajlíka
zbytek ponožky co mi zůstal mezi prsty
tančí s mrtvými kožními šupinami
líbám pihu na svém levem koleni
solím vodu slzymi a čekám až schladne...
Přečteno 314x
Tipy 4
Poslední tipující: Eliss94, Víla, jondys, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)