Jen tak
Rozpít se po koberci
jak kapka červenýho vína
a začít chápat věci
tak jako rakovina.
Prožrat se k jádru pudla,
nenechat nikde suchou nit.
Být jako za groš kudla,
do srdce se ti zarazit,
rozpustit se ti do těla,
opít se tím, co dáváš.
Jak ráda bych tě viděla
jak ráno, sám už, vstáváš.
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Pelican, jondys
Komentáře (1)
Komentujících (1)