Tichý hlas větru
Šeptá mi ukolébavku,
Jen o Tobě.
Vysněný princ,
Tak vzdálený ode mě.
Přesto tu někde je.
Snad jen,
Uvnitř mé hlavy.
A plameny touhy hoří
Čím dál víc.
Ani sklenice vody
Neuhasí ten žár ve mně.
Jsem jako plamen na rozbouřené
Řece, co neuklidní nic.
Přestat na Tě myslet,
Jde to z tuha.
Sakra, vylez ven!
Nebuď srab.
Přijď si pro mě,
Nechci být
Vždy
Jen
Ta
Druhá.