Cibule
Anotace: Prostě jsme měli oloupat dvacet plných beden cibule za dva dny-šibeniční termín... (Prosím odpusťte to slovo v poslední sloce...)
Zdevastované hýždě,
ubrečené oči.
(Není to potrestané dítě.)
Zkrabatělé ruce,
všude všechno píchá.
(Není to nemoc srdce.)
Dvacet velkých beden
až po okraj plných.
(Kéž by to byl sen!)
Rozpraskaná stolička. Cibule.
Odhalování jejích vrstev.
(Pekelně to štípe! [zbytečná poznámka])
Loupání cibule celičký den=
=necitlivá prdel a spousty slz jen.
(Říkám, že chci, ať je to sen!)
Přečteno 264x
Tipy 1
Poslední tipující: jondys
Komentáře (1)
Komentujících (1)