Jednou bych chtěla...

Jednou bych chtěla...

Jednou bych chtěla v renomovaných novinách

číst krátkou poznámku pod čarou

o tom, jak ses nakonec

vážně prosouložil

až ke slávě

 

Vsadím se, že by to bylo příliš

plné šťávy, koketně neslušné, vyzývavé, volné

a hlavně moderní

 

Líčil bys Karlovu opravdovou

submisivní nahotu a

tvůj hraný nezájem

 A trochu okatou potřebu dominance

 

Lidé by se ti nesmáli, ale já

ano

protože pohled na Karla

 jak si na něj ukazují prstem

když kráká ty svoje hlouposti o úplatcích, násilí a antidepresivech

 stojí za tvoje pohrdání

 

Smála bych se také tomu, jak naivně si odmítal

spát se mnou jenom proto

že vyznávám

lumírovskou poezii

Absurdní důvod k sexuálnímu půstu

Nemyslíš?

 

Jo, moct se tak procházet po nábřeží

s kartičkou ve vlasech

a na ní nápis pleš

Volali by za mnou:

"Oh jaká dekadence!"

 

A taky jezdit metrem, z Dejvický do Holešovic

a zase zpátky

Přitom se koukat na

kopie Karlových žvástů a unylý pohled

co ti nakreslili.

 

Mám ráda tenhle druh úsměvu

Trochu křivej, a

když se na něj dívám

nejradši bych ti dala

velkou a štiplavou

 facku

 

Jednou bych vážně chtěla

tohleto všechno

opravdu udělat
Autor kaňka ouškovaná, 28.10.2011
Přečteno 364x
Tipy 6
Poslední tipující: jondys, Mbonita, zenge, její alter ego
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

tak tohle mě dostalo (málem na kolena, ale vzhledem k obsahu by to nebylo až tak vhodné) :D :D

30.10.2011 22:39:46 | její alter ego

líbí

Já ti nevím, který z nich je na tom hůř :-D

30.10.2011 21:57:31 | kaňka ouškovaná

líbí

fajn eště že nejsem Kadel:)
st

30.10.2011 16:10:39 | zenge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel