NOVÝ LITER
Tápu zkouším co co dělá
Nový Liter! Rána z děla
Něco chybí - to je navíc
Připadám si jako panic
Co před první souloží
Poškrábal se o hloží
Dnes již v sexu praxi mám
A tak s novým Literem ...
... též se po svém vyrovnám
:-D
Přečteno 353x
Tipy 4
Poslední tipující: E.T.Jane, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)