Schizofrenie
Jak mám já, psát tady o lásce
když naposled cítil jsem
mé lásky sladký dech
zahřeje na srdci, a duši pohladí
on bude navěky, poslední nadějí
co mě teď naplní, co rány zahojí?
Mám-li vůbec právo, chtíti uzdravení
když můj život způsobil ti jenom trápení
bolest nic neřeší, bolest nás zocelí
jak se však přes ocel, projeví cítění?
Čím víc je bolesti, tím tlustší brnění
však srdce bez citu, pomalu zkamení
a kámen studený, při každém ohřátí
pomalu zapraská, a trpce zabolí...
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Anjesis
Komentáře (2)
Komentujících (2)