Skládej
Poté co jsem složil
noviny, vagón uhlí,
poklonu člence rodiny
do rakve tělo ztuhlý
rubikovu kostku,
zápasníka v těžké váze,
ruce do klína,
stavebnici lega,
symfonii
zbývá mi ještě složit ...
.....báseň?
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)