Hádanka
Anotace: Nechybí tady někomu tato sekce ?
Nádoba dunivá
a v ní chlap přebývá.
Možná i svačí.
Smyslovému orgánu
večer nebo po ránu
se hra čísel zračí.
Kratochvilná zábava.
Chytrý počtář vyhrává
- a hloupý se mračí.
Komentáře (1)
Komentujících (1)