Světlo a tma..
Anotace: ..založily rodinku.. :o)
Tma se odhodlala k troufalému činu -
- vlezla si ke světlu pod peřinu..
- Jak chrobák roztáhla krovky,
vlétla k světlu přímo do žárovky..
Tma se nemá za co stydět!
- Po devíti měsících můžem vidět
téměř u každého domu
blikací žárovičky na vánočnim stromu..
:)
Komentáře (5)
Komentujících (4)