jj...Kristýnka má pravdu...snění je začátkem naší vlastní cesty, kterou si my sami zvolíme...jinak básenka velmi trefná;)
18.12.2006 14:31:00 | Lizzzie
směr nevyznačen.. víš.. časem jsem se tady na literu podrobila snění.. věřím v to.. že ten směr může být jednou takový,jaký ho my sami budeme chtítí.. tak budu držet pěstičky i tobě :)
14.12.2006 18:48:00 | Zamilovaná do nezamilované doby