Anotace: -
Sednu si do houpacího křesla
a poslouchám slova napsaná.
Kocour mi přišel
drápkem vyšít tvoji lásku na má stehna.
Jen nezapomeň
na to
jaké je MILOVÁNÍ
uprostřed skel oken nebeských♥
děkuji ♥ a přeji boží požehnání do všeho myšlení a konání ♥ holky díky ♥
30.10.2011 18:33:39 | Lady L
Asi je krásné:-))).Básnička pěkná:-)
29.10.2011 20:33:35 | CULIKATÁ
skvostný ST
29.10.2011 18:17:16 | Mbonita
Pěkný,ST...:-)
29.10.2011 16:08:09 | Květka Š.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?