Jako bys věděla...
že tenkrát nepřijel až těsně k cíli,
jen prošel sklepení...
a pak ho síly žití zcela náhle opustily...
Jako bys věděla...
že paní cítila jen jemněhmotné
a čekat zůstala...
až jiná vteřina se s jiným místem protne...
Jako bys věděla...
ty mi dáváš, babo jedna... ;o))
15.12.2006 10:51:00 | Cecilka
...při určitém odstupu jednotlivé tahy štětce začínají krásně splývat v celek.
14.12.2006 17:19:00 | Mourek
Možná, že vyjel z hradu časně z rána.
Tušil, že nazpět nemůže se vrátit.
Překážkou pro něj nebyla hradní brána.
Věděl, že svým životem bude platit...
14.12.2006 10:47:00 | Mourek
... někdy je hezké a příjemné, že nás někdo hlídá ..
... jindy zas bolestné ...
14.12.2006 07:10:00 | Marcella