Noc a den
Anotace: Je to moje první básnička, tak doufám, že se bude líbit.
Proč je den ve dne
a noc je v noci?
Bohužel změnit to
není v mé moci.
Kéž bych jen měla
tu velkou moc.
To bych pak změnila
třeba den v noc.
Byla by noc v noci
a také noc ve dne.
To by teprve bylo
něco pro mne.
Samozřejmě bych také
změnila noc v den.
Tak tohle je lidičky
můj velký sen.
Komentáře (1)
Komentujících (1)